maanantai 16. toukokuuta 2016

Mr.Inathun aloituspostaus

Niin, tänään oli sitten aika aloittaa tämäkin prokkis... 
Tämä blogi on ollut täällä odottelemassa avaustekstiä jo aivan liian pitään, milloin minkäkin pikkukiireen ajaessa kirjoittamisen ohi...

Olen jo aikoinaan kirjoitellut paljon ajatuksistani ja kokemuksistani kinkyyn ja BDSM:ään liittyen niin edesmenneelle Leikkikehälle kuin BDSM-Baariinkin, mutta viime vuosina kirjoittaminen on jäänyt vähemmälle, eikä Baariikaan ole tullut kuin satunnaisesti julkaistua joku kuva. Tänne ajatuksena taas kirjoitellakin, ehkä vain lyhyempiä pohdintoja tai ehkä välillä vähän pidempiäkin. Kirjoittamiselle tosin tuntuu nykymaailmassa jäävän niin kovin kovin vähäisesti aikaa. Onneksi itse tekemiselle aikaa riittää paljon paremmin ;)

Tämä blogi on siis ensisijaisesti tarkoitettu projektiamme varten, mutta toivomme sen kiinnostavan, viihdyttävän ja ehkä jopa pikkuruisen opastavankin  lukijoitamme. Kommentointi ja kysymyksetkin ovat sallittuja, voi tosin olla että vastailemme pienellä viiveellä, mitä nyt arjen kiireiltä ehdimme ja mitä mieleen nyt sattuukin juolahtamaan.

Mukavaa matkaa ;)

-Mr.Inathu 

Ja koska aina pitäisi aloittaa kivalla kuvalla, niin laitetaan tähän yksi pikkulinnun "kisukuva" kuva viime talvelta. Toivottavasti se miellyttää teidänkin silmäänne... Ja mielikuvitustanne ;) 

Tulevaisuudessa kyllä ajatuksena julkaista kaikenlaista vähemmän viilattuakin kuvamatskua ihan arkisistakin jutuista... Stay tuned <3Ei kommentteja:

Lähetä kommentti