maanantai 16. toukokuuta 2016

Lähtötilanne

Tämä blogi on osa 151-projektia, jonka pääosassa ovat Mr.Inathu ja hänen pikkulintunsa. Blogin tarkoituksena on niin tarjota paikka osallisten ajatusten ääneen miettimiseen kuin satunnaisten kuvienkin julkaisemiseen.

Mr.Inathu on elämäntapakinky, joka on ehtinyt leikkiä erilaisia aikuisten leikkejä jo kovin pitkään. Hänelle kinky ja polyys ovat olleet osa elämää "aina", eikä oikeastaan mikään mitä ihmiset toisilleen voivat seksuaalisesti tehdä, ole jäänyt hänelle vieraaksi. Pikkulinnulle Inathu on ollut Mentori ja Kouluttaja jo yli puolen vuosikymmentä.

3.3.2016 pikkulintu muutti koeajalle Inathun katon alle, erillisiin kodinhoitajan tiloihin, ja sai kaulaansa Herransa valmistaman titaanisen "koepannan". Alkoi 151-projekti, jonka aikana pikkulintu vapaaehtoisesti luovuttaa kaiken yksilöllisen päätäntävaltansa Herralleen ja Omistajalleen.

Pikkulinnulle 151-sopimus on vuosia kestäneen D/s-suhteen viimeisin vaihe ja suuri henkilökohtainen koetinkivi. Onko TPE ja panta - omistettuna oleminen - avain oman itsensä löytämiseen vaiko vain pikkuprinsessan mielessään romantisoima haavekuva?

4 kommenttia:

 1. Kiitos tästä blogista! Laitan tähän nyt julkisesti tällaisen tunnustuksen, että olet ollut aina minulle kinkyidoli numero 1. Jo ennen kuin itse tulin skeneen nelisen vuotta sitten, olen lueskellut paljon tekstejäsi ja sessiokertomuksiasi eri foorumeilla ja ajatellut, että juuri tuollaista haluan itsekin kokea alistuvana naisena. Monet sessiokertomuksesi ovat toimineet minulle vuosina myös, hmm, no sanotaan se suoraan - runkkumatskuna.

  Nyt itse onnellisessa rakkaus- ja ds-suhteessa elävänä jään mielenkiinnolla seuraamaan tätä blogia. Toivotankin kirjoitusintoa sinulle ja ihanalle pikkulinnullesi.

  //blondi

  http://molinay.blogspot.fi/

  VastaaPoista
 2. Huimaa, kiitos julkisesta tunnustuksestasi :)
  Yritetään siis tuottaa tännekin jotain sellaista, mikä taas vuorostaan voisi toimia samoin muille aivan uusille kinkyilijöille...

  Btw, mille kirjoitukselleni olet tullut mieluiten?

  -Mr.Inathu

  VastaaPoista
 3. Sen runkkutekstin nimi oli joko Odotus tai Viritys tai jotain muuta vastaavaa <3.

  //blondi

  VastaaPoista
 4. Ah niin, SE teksti :)
  Tarkoittanet tätä:
  http://www.bdsmbaari.net/index.php?topic=1348.msg17644#msg17644

  Tuo olikin hyvin erityinen kirjoitus, tunteella rakkaalle linnulleni kirjoitettu, kauas tuhansien kilometrien päähän...

  Hyvä, että se ilahdutti muitakin :)

  -Mr.Inathu

  VastaaPoista