sunnuntai 10. toukokuuta 2020

Hyvä hypnoosi

Joskus sitä kohtaa yllättäen jotain, mikä haltioittaa hetkeksi kehon ja mielen. Se on sekoitus fyysisesti ja henkisesti kutkuttavaa, ryöpsähtävää...pakahduttavaa mutta samalla nostattavaa tunnetta. Sellaista, joka saa kehon kahlitsemaan hengityksen voimakkaaksi mutta rajatuksi. Kuin kasvattaisi tarkoituksella sisäisen energian painetta nautinnon vuoksi.

Ja se nostatus! Jos ensin on haltioituneena katsonut tai kokenut tunteen aiheuttanutta asiaa, silmät ovat ehkä hiukan jo säkenöineet tai hölmö hymy (tahi virne) hiipinyt kasvoille (joko oikeasti tai sisäisesti)... Niin pakahtuminen purkautuu usein ryöpsähtäen.

Energiaa! Liikettä! Naurua, höpötystä tai intoa! Kiihotusta!

Sillä myös kiihotuselementti siihen liittyy, vaikka kyseessä ei ole tarkoittamassani tilanteessa selkeä seksuaalinen kuvaelma. En puhu nyt sessiosta, seksistä tai selkeästi seksuaalisesta materiaalista.

Vaan tilanteista jotka aiheuttavat enemmänkin yllättäen sellaista värinää ja surinaa päässä ja kehossa, mutta joka myös samalla on hieman seksuaalista.

Olen kokenut sellaista esimerkiksi elokuvateatterissa kohdissa, joissa on jokin tajuttoman syvä ja pakahduttavan hyvä matala ääni. Epäluonnollinen sellainen.

Tai kun olen nähnyt massiivisen aluksen tai työkoneen, oikean tai elokuvatehosteen. Se jyrinä, hitaus ja valtavuus vain ovat mahtavia... Dokumenttieokuvassa Apollo 11 (2019) oli esimerkiksi tällaisia kohtauksia.

Myös voimakas ja tasainen kiihdytys joka painaa kehon jotain vasten toimii, tai jotkin elokuvien tai sarjojen kohtaukset. Tai tietynlainen hetki musiikissa.

Kaikki esimerkkejä ja kokemuksia, jotka eivät ole kovin uniikkeja, ja ilmiöitä joille varmasti löytyy selityksiä ja epäilemättä termejä joilla mielihyvämateriaalia voisi etsiä. En vain halua etsiä. Haluan yllättyä ja nauttia hetken kun näitä kohtaan arjessani. :)

Eilen juuri tällainen arjen piristys ilmestyi Helsingin Sanomissa kun luin tätä juttua: https://dynamic.hs.fi/a/2020/karvanverranparempi/

Nuo videot sheivaamisesta jotenkin osuivat ja upposivat. En ole kokenut aiemmin että se näyttää jotenkin kiihottavalta ja hypnoottiselta ennen kuin nyt. En oikeastaan katsele miehiä sillä silmällä paljoa muutenkaan, vaikka niistä pidänkin. Siksikin tuntui oudolta!

Mutta nuo videot puhuttelivat niin paljon, että halusin kirjoittaa tämän tekstin. Melko rauhalliset (saisi olla hitaammatkin) mutta silti epäsäännölliset vedot, iho joka paljastuu vähitellen mutta häämöttää silti vaahdon alta, terän myötäily ihon muodoilla. Ja sen terän potentiaalisuus vamman aiheuttamiseen - haava voisi syntyä ja veri värjätä vaahdon, jatkaen norona alas!

Kiehtovaa! Ei pelkästään kiihottavaa. Vaan juurikin sitä hypnoottista ja pakahduttavaa, energiaa kerryttävää.

Ehkä tästä kasvaa joskus jotain, ehkä ei. En ryhdy nyt etsimään sheivausvideoita lisää tai tuijottamaan artikkelia uudestaan, vaan nautin vain tästä pienestä randomista palasesta elämässä. :)

-pikkulintu, joka tarvitsi tällaista juuri eilen, ja joka ei juuri kuuntele YUP:ta mutta silti antoi tämän otsikon koska se kappale jostain tupsahti pääkoppaan

Mr.I valitsi tähän tämän kuvan, koska siitä huokuu juuri sellaista sopivaa maalauksellista mielentilaa...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti