maanantai 5. kesäkuuta 2017

Haaveista pyyntöihin, sanoista tekoihin...

Pikkulintu voitti lopulta itsensä ja uskaltautui pyytämään minulta suoraan cuckquean-kokemusta itselleen. Eli siis kokemusta, jossa häntä nöyryytetään tilanteella, jossa seuranani on toinen nainen. 

Tuo ei ehkä meidän tapauksessa kuulosta mitenkään ihmeelliseltä, jos ajatellaan että olemme kuitenkin useita kertoja sessioineet muiden naisten kanssa ja jopa asuneetkin väliaikaisesti kolmestaan... Joten what's the big deal?

Tällaista asetelmaa emme kuitenkaan ole vielä koskaan kokeilleet. Kuviota, jossa toinen nainen on selkeästi asemassa, jonka pikkulintu kokee itseään nöyryyttävänä ja alistavana. 
Ja sitten on vielä oleellinen kysymys siitä, onko cuckquean todella pikkulinnun "juttu", vai onko se vain niitä asioita jotka kiihottavat ainoastaan fantasioina?

Asioita, joihin lupasin etsiä selkeyttä pikkuiselleni... Ja jos nyt ihan rehellisiä ollaan, niin en minä ihan hirveästi vastustellutkaan ;)

Eli siis siinä missä tämä on blogikirjoitus, on se myös samalla deittihakemus.

Etsimme siis rohkeaa ja avomielistä naista, joka haluaisi lähteä kokeilemaan meidän kanssamme yhteisen kuvion rakentamista. Kuvion, jossa on tavallaan päällekkäin kaksi sessiota: Ulkopuolella on Inathun ja pikkulinnun nöyryytyssessio ja sen sisäpuolella on etsimämme naisen ja Inathun välinen sessio, valmisteluineen ja purkuineen.

Sisempi sessio voi olla hyvin erityyppinen, riippuen siitä, minkälaisen ihmisen kanssa lähdemme sitä toteuttamaan. Hän voi olla vaikka liki puhdas masokisti, vahvasti palveluorientoitunut sub, alistusta ja nöyryytystä janoava alfabitch tai sopivan suuntauksen omaava fetisisti. 

Oleellista on se, että mieltymykset ovat voimakkaita ja niistä saatava vaste selkeästi näkyvää. Tarkoitushan on se, että pikkulintu varmasti ymmärtää missä mennään, riippumatta siitä näkeekö hän vain asioita puhelimensa ruudulta tai vaikka vaatekomerosta sidottuna ja huputettuna kuunnellen ;)

Etsimämme nainen ymmärtää sen, että käynnissä on kaksi päällekkäistä sessiota ja osaa aidosti myös nauttia siitä. Hän on itseensä tyytyväinen ja oman arvonsa tunteva, aikuinen nainen, jolle perverssi seksuaalisuus on elämäntapa... Tai ehkä yhä avaajaansa odottava Pandoran lipas.

Etsimme siis ihmistä, joka avoimesti ja seikkailunhaluisena hyppää hymyillen uuteen kokemukseen tai joka haluaa itsekin kokeilla roolia cuckquean-kuviossa mukavan ja perverssin pariskunnan osaavissa käsissä ;)

Sen verran tosissamme tämän kanssa olemme, että varasimme jo ensisessiolle sviitin Helsingin keskustasta 22.6. Tarvittaessa voimme kuitenkin yhä muokata aikataulujamme.

Tuntuuko, että saattaisit olla etsimämme henkilö? Puhutteleeko suunnittelemamme kuvio sinua paljon? Kirjoita meille ja aloitetaan tutustuminen.


-Mr.Inathu & pikkulintu


Haluaisitko nöyryyttää tätä naista?


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti