maanantai 8. toukokuuta 2017

Varpaita veteen?

Olen kouluttanut pikkulintua nyt jo vuosia hyvinkin monenlaisiin asioihin, mutta yksi on jäänyt vähemmälle huomiolle, koska se on ollut niin syvällä pikkulinnun epämukavuusalueella...  

Pikkulintu on ajoittain palvellut minua yhdessä toisten lintujen kanssa, mutta niillä kerroilla on aina ollut kysymys puhtaasti minusta kohteena. Ja koska en oikein ole milloinkaan saanut paljoakaan tyttöjen välisen pelehtimisen katselemisesta, en ole sitä tullut kovinkaan moneen otteeseen vaatineeksikaan. Nyt kuitenkin kun olen vienyt pikkulinnun koulutusta yhä pidemmälle ja olemme vähitellen lähestyneet myös niitä isompiakin epämukavuusalueita, on noussut esille yksi erityisen voimakas: Toinen Nainen. 

Ja ei siis niin etteikö minulla olisi ollut niitä suhteita toisiin naisiin... Vaan nimenomaan toinen nainen mukana "tilanteessa", erityisesti tilanteessa jossa fokus ei olekaan minussa, vaan pikkulinnussa itsessään.

Aiheesta on nyt tullut esille karkeasti kaksi erilaista variaatiota. 

Ensimmäinen on enemmänkin tyypillinen cuckquean-nöyryytystilanne, jossa pikkulintu pakotetaan seuraamaan, katsomaan tai kuuntelemaan, kuinka minä nautin toisesta naisesta. Tässä skenaariossa kysymys on kuitenkin lopulta pikkulinnusta itsestään objektina ja toisesta naisesta työvälineenä, jolla minä nöyryytän juuri häntä. Tässä kuviossa lisähaasteena on vertailutilanne, varsinkin jos toinen nainen on erityisen kaunis ja/tai taitava.

Toisessa variaatiossa pikkulintu itse on toisen naisen huomion kohteena ja nimenomaan niin että minä olen pakottanut hänet siihen. Kysymys on tavallaan vähän kuin "pakotetusta homoseksuaalisuudesta", mutta vähän enemmän kuitenkin puhtaasta vartalo-/vertailukompleksista. Sekä ehkä vielä hieman, tai ei ehkä niin hiemankaan, siitä että minulla on valta viedä lintuni sellaiseen tilanteeseen. Valta pakottaa hänet hyvin hyvin syvälle yhdelle hänen vaikeimmista epämukavuusalueistaan.

Molemmissa tilanteissa siis pikkulinnulla itsellään "toimii" erityisesti nimenomaan minun valta-asemani. Valta, jonka ansiosta voin viedä hänet sellaiseen tilanteeseen, jonka hän kokee samanaikaisesti itselleen vaikeaksi sekä lisäksi vielä erittäin (herkullisen) häpeälliseksi ja nöyryyttäväksi. 

Jälkimmäinen variaatio on selkeästi vaikeampi, eikä vielä ajankohtainenkaan, mutta erityisesti cuckquean-tyyppiset ensimmäisen variaation fantasiat ovat saaneet pikkuiseni viime aikoina kehräämään kiihtyvällä tahdilla :)

Ja siis kysymys ei pikkulinnulla ole samasta asiasta, kuin jos tilanne tapahtuisi toisen miehen läsnäollessa tai toisen miehen kosketuksesta. Naiset ovat hänelle jotain sellaista, joka on hyvin paljon vaikeampaa henkisesti käsitellä. Toisen naisen läsnäolo saa pikkulinnun samanaikaisesti sekä erittäin tietoiseksi itsestään ja toisesta että myös epävarmaksi omasta itsestään: vartalostaan, ulkonäöstään, taidoistaan, jne... Mutta ei vain sitä, vaan koska pikkulinnun ajatuksissa asetelma on muiden ihmisten mielestä takuulla "väärin" ja häpeällinen.

Nämä isot toisiin naisiin liittyvät epävarmuudet ja jopa pelot ovat olleet aluetta, jota olen käsitellyt pikkulintuni kanssa tietoisesti hyvin varovaisesti näiden vuosien aikana. Varovasti, sen jälkeen kun havaitsin niiden muodostaman haasteen hänelle ja osassa niistäkin kerroista kun niitä ollaan lähestytty, olemme joutuneet vetämään jarrusta jo alkumetreillä... Tai päätyneet katumaan sitä ettemme jarruttaneet ajoissa. 

Nyt kuitenkin kirjoitan tätä tekstiä pikkulintuni aloitteesta ja hänen kosketuksensa koko ajan ihollani tuntien... Olisiko hän siis valmis?

Ei, en usko. Ei ainakaan valmis menemään vielä suoraan altaan syvään päähän.
Mutta ehkä voisi olla taas pitkästä aikaa hetki ainakin hiukkasen kastaa varpaita...

Joten nyt saattaisi ehkä olla hyvä tilaisuus iloisen ja positiivisen naisen lähestyä meitä avoimin mielin ja varsinkin mikäli rooli cuckquean-kuvioissa kiihottaa mielikuvitusta ;)

-Mr.Inathu



Odotteleva lintunen

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti