maanantai 5. kesäkuuta 2017

Jännittää!

Jännittää! Ensimmäistä kertaa haemme Inathun kanssa avoimesti ja tosissamme seuraa.

Mitä jos emme löydä ketään? Se mietityttää minua. En haluaisi pettyä, koska olen kierrellyt asian kanssa jo pidemmän aikaa kuin kissa kuumaa puuroa... Miettinyt sitä, olenko valmis ja haluanko tätä todella... Yhä uudestaan tämä cuckquean-kuvio on kuitenkin noussut esiin. Jokin siinä on kutkuttanut minua.

Lopulta oli siis aika sanoa se ääneen teille kaikille: haluaisimme tavata jonkun mukavan naisen ja kokea uusia kinkyulottuvuuksia hänen kanssaan.

En haluaisi toivoa liikoja, koska olen siinä käsityksessä etteivät tällaiset haut ole helppoja tai nopeita. Tietenkään! Meilläkin on jo kokemusta siitä, ettei useiden ihmissuhteiden yhteensovitus ole kaikkein yksinkertaisinta puuhaa.

Kuitenkaan en voi olla innostumatta. Ajatus siitä, että pääsisimme kokeilemaan tätä on kiihottava ja sykähdyttävä. Se on niin monia asioita!

Kaiken esteenä on kuitenkin oikean ihmisen löytäminen, ja siitä se työ vasta alkaa. Pitää tutustua, tunnustella löytyykö yhteisiä säveliä ja luoda luottamus kaikkien välille. Odottaa, sopia aikatauluja ja puhua paljon eri asioista.

Odotan silti sitä vaikka yritän olla toivomatta liikoja. Jos kuitenkin sinussa herää jotain kiinnostusta tähän liittyen, olisi tooooosi mahtavaa jos uskaltaisit kirjoittaa meille ja aloittaa ajatusten vaihdon! :) Joko Baarissa, AS:ssa (joo, olemme nykyään sielläkin nickillä 151projekti) tai täällä Inathun profiilin kautta.

Voih, nyt taas jännistyttää se että on näin avoin haussaan ja pelkään pettymystä... Mutta monia asioita ei saa ellei niitä aktiivisesti tavoittele. Eikö niin? :)

-pieni ja pervo pikkulintu

Eväspusseille löytyy aina uusiokäyttöä ;)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti