maanantai 24. lokakuuta 2016

Kun saa jotain valmiiksi...

Se tunne, kun tietää saaneensa jotain valmiiksi.

Se tuli yllättäen, sunnuntain ja maanantain välisenä yönä, kun pulssin hakatessa korvissani odotin hengitykseni tasaantumista. Se ei ollut mitään "erikoista", vain ihan tavallinen ja arkinen suihinotto juuri ennen nukahtamista. 

Mutta samalla kun mieleni hitaasti laskeutui orgasmin jälkeiseen seesteiseen uneliaisuuteen ja kohden syvää unta, ymmärsin saavuttaneeni jotain mitä olin rakentanut jo vuosia...

Kun aikoinaan aloin kouluttamaan pikkulintuani, kerroin opettavani hänet palvelemaan suullaan kuin ammattilainen ja nauttimaan siitä. Ajatus tuntui hänestä mukavalta, mutta hyvin kaukaiselta ja mahdottomalta. Suihinottaminen oli silloin nuorelle naiselle vielä hyvin mekaanista suorittamista, eikä suuhun laukeaminen ollut edes vaihtoehto, sperman aiheuttaessa automaattisen yökkäysreaktion.

Eihän mikään tietenkään ole koskaan "valmista", mutta nyt vuosia ja satoja harjoituskertoja myöhemmin, havahdun aamuyön tunteina siihen että se mitä silloin kauan sitten pikkulinnulleni lupasin, on toteutunut. Ja unen tulo viivästyy vielä muutamia hetkiä, alkaessani miettimään asiaa pikkulinnun käpertyessä tyytyväisenä minua vasten. 

Elämä näyttää nyt niin monella tavalla hyvin erilaiselta kuin silloin alkaessani opettamaan häntä, monet asiat ovat kääntäneet suuntaansa tai painottuneet aivan toisin, eikä mikään ole juuri siten kuin ihminen vuosia aiemmin kuvittelee tulevaisuuden näyttävän. Mutta ainakin tämä yksi asia on juuri niin kuin sen näin ja se(kin) saa minut hymyilemään leveästi, ennen kuin uni tulee :) 

-Mr.Inathu

Tähän vielä loppuun joku kiva kesäinen kuva...

2 kommenttia:

  1. Jaksaako sitä nauttia/nauttiiko työnsä hedelmistä pitkään.Kokeeko sitä enään niin hurmoksena suihinottoa kun se sujuu jo rutiinilla? Vai tarviiko sitä aina pientä "vääntöä"että pysyy mielenkiinto yllä?

    VastaaPoista
  2. Ei. Ei missään tapauksessa tarvitse. Tottakai sellainenkin on kivaa aina välillä, mutta arkisena ja palveluluonteisena toimepiteenä siinä parasta on juurikin se vuosien mittaan hioutunut taito ja halu tuottaa nautintoa minulle. Siihen liittyy toki myös paljon silmin näkymätöntä asetelmaa, jossa on mukana se kaikki D/s, joka siihen on vähitellen latautunut ;)

    VastaaPoista