sunnuntai 14. marraskuuta 2021

Pikkulintu 2.0

 Saanko esitellä uusimman version pikkulinnusta? 

Omilla jaloillaan tarmokkaasti seisovan ja iloisesti maailmaa tapittavan. Jalassa on rengas ja tunnelma on kovin vaaleanpunainen. 

Tässä se on - pikkulintu 2.0!

Mitäs se nyt sitten tarkoittaa? 

Onko pantani kenties viime aikoina upgreidattu kullattuun kaulakilluttimeen, kiitoksena lukuisista väsymättömistä tunneista suullisten palveluiden parissa? Annettu arvostusta kaikesta siitä, jota tässä positiossa on saanut niellä, erään henkilön arvion mukaan jopa "ihan kauhean monta litraa"?

Vai onko maailmaani ilmestyneet vaaleanpunaiset lasit, joiden kautta minusta on tullut entistä herttaisempi ja pikkuisempi?

No ei mitään näistä, vaikka litralaskuri se vaan jatkaa nakutustaan... :)

Kunhan totesin että vanha kuvani kaipasi päivitystä. Ei minulla ole räsyinen ja vähän allapäin oleva olo, joka aiemmasta avataristani itselleni tulee mieleen. En ole myöskään hellästi käsiin nostettava ja siinä tyytyväisenä kököttävä.

Halusin että kuvani on enemmän tomera ja pirteä. Täältä tullaan ja pyrähdetään olkapäälle painautumaan poskea vasten! Vaikka olen pieni ja herkkä, olen myös nopea ja aktiivinen. Voin liidellä miten haluan, suih saih vapaasti ilmaista itseäni! Pöljäillä menemään.

Ja useimmiten haluan pyöriä tärkeimmän ihmiseni pään ympärillä kuin paraskin animaatiolintu. Siksi piirsin uudesta avataristani tällaisen pienen vaaleanpunaisen linnun. Titityy vain sinullekin. :)

- pikkulintu

1 kommentti: