maanantai 13. huhtikuuta 2020

Tervehdys vyötiäiseltä

Pääsiäisen kindermunastani kuoriutui lelu, joka kolahti heti. Juuri tuolta minusta tuntuu nyt! Tuollaiselta pieneltä.
Minäkin haluaisin mennä hetkeksi suojaani takaisin, mutta koska olen ollut siellä jo hyvän tovin, on aika kurkistella ulos ja lähteä taapertamaan eteenpäin.

Niin että tervehdys! Aikaa on mennyt sitten viime näkemän. En ole halunnut ja/tai jaksanut kirjoittaa blogia, valokuvata, lukea foorumeita/blogeja tai käydä missään entiseen malliin.

Elämän tasapaino on ollut vinksahtaneessa tilassa jo useamman vuoden ja se on näkynyt ja tuntunut.  Niin että mitä on ollut? No sitä tavallista - paljon töitä, arkea joka on joskus vain selviytymistä, voimavarojen vähyyttä. Ei mitään erityistä.

Minulla on kaikki todella hyvin mutta samalla ei, ja kyllä, tiedän miten suuri klisee tämä on. 

Tuntuu vaikealta kirjoittaa taas. Vyötiäinen minussa haluaa takaisin kerälle, takaisin omaan rauhaan ja yksityisyyteen. Haluan kuitenkin koettaa miltä tämä minusta taas tuntuu. Voisinko vielä nauttia entiseen tapaan bloggaamisesta tai jopa enemmän? Olisiko tämä minulle hyväksi kuitenkin? Osallistuminen ja seuraaminen.

Jos vastaus on ei, olen ainakin yrittänyt.

Kuulostaa kovin dramaattiselta, mutta oloni on ristiriitainen tämän suhteen. Siksi sanon itselleni katsotaan, et ole velkaa kenellekään.

Otimme viikonloppuna kuvia ja pitkästä aikaa halusin julkaista jotain. Päässäni risteilee monia ajatuksia tässä julkaisun kynnyksellä pyöriessä, mutta en kirjoita siitä nyt enempää.Nyt on aika herätä ja aloittaa jostakin. Nyt se on tämä askel ja katsotaan miten se siitä jatkuu.- pikkulintu, joka ei tiedä enää mistään mitään (mutta ottaa ehkä vähitellen selvää)


2 kommenttia:

  1. Olipa mukavaa nähdä uusi päivitys tässä blogissa pitkästä aikaa. :) Mielenkiintoisia ja hyvin kirjoitettuja juttuja sekä kivoja kuvia. Toivon, että blogikirjoittaminen tuntuisi taas nautinnolliselta sinulle, mutta jos ei, niin sitten täytyy tyytyä ihastelemaan vain aiempia merkintöjä. Hyvää alkavaa kevättä!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos kommentista, mukavaa kuulla että olet tykännyt lukea juttujamme. Tällä hetkellä tuntuu siltä että kirjoittaminen toi hyvää mieltä, joten tästä on hyvä jatkaa! Iloista kevättä sinnekin. :)

      Poista